Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kom ook naar de Kleine Grote Tentenshow

Kom ook naar de Kleine Grote Tentenshow


Stiekem verliefd op een Bell tent? Kom dan deze canvas beauties persoonlijk bewonderen tijdens de Kleine Grote Tentenshow.  Op 25 en 26 april zetten we verschillende modellen op, bij Fort aan de Klop in Utrecht. Iedereen is die dagen welkom om de Sibley Bell tenten te bekijken, te ervaren en te voelen. Want als je op zoek bent naar een goede tent, wil je natuurlijk precies weten hoe het zit met die binnenruimte, hoeveel vloeroppervlak er is, of alle kinderen er wel in passen en hoe dat werkt met die afritsbare wanden.

tentenshow_bord2.jpg

Tegen het decor van één van de oudste forten van Nederland zetten we drie modellen op: de Bell tent 500 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, diameter 5 meter) met de binnentent 500 met 2 compartimenten, de Bell tent 500 Sibley PRO (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, zware kwaliteit ritsen, grondzeil, doek en coating, diameter 5 meter) én de Bell tent 400 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, hordeur, diameter 4 meter). Om je een goed beeld te geven van de afmetingen, sfeer en mogelijkheden, richten we de tenten in. Hiervoor gebruiken we de mooiste kampeerartikelen uit de collectie van urbans and indians. En er is meer leuk nieuws: ook Weltevree is weer van de partij met hun Outdooroven en Wheelbench. En natuurlijk: de onweerstaanbare Dutchtub. De beste reden om je zwembroek mee te nemen naar onze tentenshow. Wees welkom!

urbans_and_indians_Bell_tent_Dutchtub_douche.jpg

Schermafbeelding 2014-03-05 om 15.41.53.pngkleine_grote_tentenshow_PRO500_zonsopkomst.jpg

kleine_grote_tentenshow_PRO500_zon_small.jpg

classic_bell_big_bed2.jpgkleine_grote_tentenshow_pizza.jpg

De Bell tent of Sibley Tent is uitgegroeid tot een tijdloos icoon, met een groeiende schare fans. De tent werd in 1850 ontworpen door Henry Hopkins Sibley voor het Amerikaanse leger. Belangrijkste vereisten: de tent moest degelijk, solide en snel op te zetten zijn. Precies de eigenschappen die hem vandaag de dag zeer geliefd maken onder kampeerders. Samen met zijn grote binnenruimte, zijn luchtige atmosfeer en stijlvolle uiterlijk.

De Sibley Bell tent is zeer solide en kan water en wind goed weerstaan. Katoenen tenten zijn van nature ademend en vochtregulerend. Het canvas doek is 100% waterdicht en de ventilatieopeningen zorgen tijdens elk weertype voor voldoende luchtcirculatie. Hierdoor voelt de ruimte binnen in de tent nooit klam aan. Door de entree met A-stok is er een ruime doorgang die goed is af te sluiten met een zware kwaliteit rits. De Bell tenten bieden veel ruimte voor comfortabele slaapplaatsen, en zijn op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met aandacht voor details. Meer weten? Lees dan ook de reviews van klanten die een Silbley Bell tent kochten bij urbans and indians.

Bell_tent_masterbed.jpg

classic_bell_big_binnen_wanden_open2.jpgclassic_bell_big_detail.jpg

kleine_grote_tentenshow_achterkant.jpg


Uitje

De Tentenshow van urbans and indians vindt plaats bij Fort aan de Klop. Het eeuwenoude fort is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In het bomvrije wachthuis vind je een gezellige brasserie waar je terecht kunt voor koffie, taart, lunch, een borrel of diner. Op 26 april is er bovendien een Kinderkunst Theaterfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vrolijke dag vol theater, circus, dans, muziek, beeldende kunst en workshops. De opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish® Nederland, dat wensen vervult, van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Voor meer info over de brasserie en het Kinderkunst Theaterfestival bij Fort aan de Klop: klik hier.

 

Kleine Grote Tentenshow 2015 van urbans and indians:

zaterdag 25 aprli 2015: 11-17u + zondag 26 april: 11 - 15u

Fort aan de Klop: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht (routebeschrijving)

tentenshow_krijtbord_small.jpg

--> naar de Sibley Bell tenten van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube