Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kom je onze mooie Bell tenten bekijken bij de tentenshow?

Kom je onze mooie Bell tenten bekijken bij de tentenshow?


Een tent kopen via internet is best spannend. "Hoe voelt dat canvas katoen? Hoe groot is dat vloeroppervlak in de rondte? Is de tent echt zo ruim? En is 'ie groot genoeg voor m'n hele gezin, plus een logee? De wanden oprollen bij mooi weer klinkt fantastisch, maar hoe werkt dat? Moeten we nou wel of geen binnentent nemen?" Logische vragen voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tent. 

Kom daarom op zondag 24 april persoonlijk kennis maken met onze Sibley Bell tenten! We organiseren dan weer een Kleine Grote Tentenshow bij Fort aan de Klop in Utrecht, één van de oudste forten van Nederland. Oh, en kijk hier ook even naar onze Bell tent kortingsactie!

tentenshow_bord2.jpg

urbans_and_indians_Bell_tent_Dutchtub_douche.jpg

kleine_grote_tentenshow_PRO500_zon_small.jpg

classic_bell_big_bed2.jpgtentenshow_outdoorshaving3_klemspiegel_urbans_and_indians.jpg

Op de dijk achter het fort zetten we drie modellen op: de Bell tent 500 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, diameter 5 meter) met de binnentent 500 met 2 compartimenten, het nieuwe model Bell tent 500 Sibley ProTech (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, horgaas rondom, vaste hordeur, zware kwaliteit ritsen, grondzeil, doek en coating, diameter 5 meter) én de kleinere Bell tent 400 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, hordeur, diameter 4 meter). We richten de tenten in, zodat je een goed beeld krijgt van de afmetingen, sfeer en mogelijkheden. Hiervoor gebruiken we de mooiste kampeerartikelen uit de collectie van urbans and indians. Ook zijn de Outdooroven en Wheelbench van Weltevree te bewonderen en natuurlijk de slaapmatten van Exped, de rolls royces onder de kampeermatten. Of je nou wel of niet op zoek bent naar een tent, er zijn genoeg leuke ideeën op te doen voor mooi kamperen. Wees welkom!

classic_bell_big_detail.jpgkleine_grote_tentenshow_pizza.jpg

urbans_and_indians_Sibley_Belltent_500_PRO.jpg

De Bell tent of Sibley Tent is uitgegroeid tot een tijdloos icoon, met een grote schare fans. De tent werd in 1850 ontworpen door Henry Hopkins Sibley voor het Amerikaanse leger. Belangrijkste vereisten: stormvast en razendsnel op te zetten. Precies de eigenschappen die hem vandaag de dag zo geliefd maken. Tel daarbij op: zijn grote binnenruimte, zijn luchtige atmosfeer en stijlvolle uiterlijk, en je begrijpt waarom de Bell tent een echte Campers Darling is. Enthousiast? Profiteer dan van onze Bell tent kortingsactie. Bestel je voor 1 mei 2016 een Bell tent, dan krijg je 15% korting op je volgende bestelling bij urbans and indians! Bekijk hier onze actievoorwaarden!

feuerhand_sibey_bell_tent_urbans_and_indians.jpg
Canvas tenten zijn van nature ademend en vochtregulerend. Het katoenen doek is 100% waterdicht en de ventilatieopeningen zorgen bij elk weertype voor een aangename luchtcirculatie. Hierdoor voelt de binnenruimte nooit klam aan. De entree heeft een slimme A-stok. Hierdoor is er een ruime doorgang die goed is af te sluiten met een zware kwaliteit rits. De Bell tenten bieden veel ruimte voor comfortabele slaapplaatsen, en zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met aandacht voor details. Lees hier de reviews van klanten die een Silbley Bell tent kochten bij urbans and indians.

Kinderkunst Theaterfestival
Een bezoek aan de Tentenshow van urbans and indians bij Fort aan de Klop is een leuk uitje. Op het fort-terrein - het mooiste eiland op het vasteland - kun je terecht voor koffie met taart, lunch of een borrel in Brasserie het Wachthuis. Op 24 april is er bovendien een Kinderkunst Theaterfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vrolijke dag voor iedereen, vol theater, circus, dans, muziek, beeldende kunst en workshops om zelf aan de slag te gaan: circus, toneel, dansen, schilderen, percussie en cupcakes versieren. De opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish® Nederland. Voor meer info over Fort aan de Klop en het Kinderkunst Theaterfestival: klik hier. Kom je ook?

 

Kleine Grote Tentenshow 2016

urbans and indians

zondag 24 april: 11-16u

Fort aan de Klop: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht (routebeschrijving)

--> naar de Bell tenten van urbans and indians

--> meer info over de Bell tent kortingsactie

tentenshow_krijtbord_small.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube