Facebook Twitter Pinterest You Tube
Koken in het wild - nieuwe buiten-kookboeken

Koken in het wild - nieuwe buiten-kookboeken


Yes, het seizoen van buitenkoken is weer losgebarsten! Ook wij hebben onze eerste ‘pizza’s onder de sterren’ al gemaakt! Heb jij ook zin in een onvervalst potje koken in de buitenlucht? Check dan onze nieuwe boeken: het Caravanity Camping Kookboek én Koken op een vuurtje van Madame Charlotte en Uitgeverij Snor. Oh, en wist je dat hun kookboek ON FIRE is genomineerd voor The Best BBQbook in the World van de Gourmand Cookbook Award? Jazeker! Daarom zetten we die topper er ook nog even bij!

Koken op een vuurtje
Bbq-en is overal leuk. In de tuin, op de camping, in een park, of gewoon ergens buiten. Who cares; c'est égale. Steek de fik in die bbq en allez hop, eten maar! Volgens chefkok en foodstyliste Madame Charlotte wordt álles lekkerder op een vuurtje. Niet alleen vlees en vis, maar ook tuinbonen, wortels en polenta. Die rokerige houtskoolsmaak doet wonderen. En - niet onbelangrijk - als de barbeque knettert, is het meteen een feestje.

In Koken op een Vuurtje geeft Madame Charlotte je alle inspiratie: van recepten  voor een eenvoudige tuinbbq en een groots diner aan zee, tot tips &tricks waarmee je een super-vurig eetfeestje kunt bouwen. Een paar mooie dekens, zelfgemaakte bloemenslingers, fijne bbq-muziek, het juiste gezelschap, et voilà! En die lekkere recepten natuurlijk.

Koken_op_een_Vuurtje_cover_HR_urbans_and_indians.jpg

Kokenopeenvuurtje3_Snor_madame_charlotte_urbans_and_indans.jpgKokenopeenvuurtje_Snor_madame_charlotte_urbans_and_indans.jpg

 

Het Caravanity Camping Kookboek
Met het Caravanity Camping Kookboek kook je (onder) de sterren van de hemel! Femke Creemers verzamelde de beste recepten om op 1 of 2 pitjes bij tent of caravan te bereiden. Ook geeft ze tips voor de handigste keukenattributen en volop inspiratie om van iedere campingmaaltijd een feest te maken. En als Caravanity-bonus: tips, tricks en foto's van 8 inspirerende caravan makeovers. Femke Creemers staat bekend als caravan-restyling-expert. Op haar website Caravanity deelt ze de leukste ideeën, beste how-to's en de best voorbeelden om je caravans een makeover te geven. Heb je ook plannen om een caravan op te knappen? Dan is het Caravanity-boek een absolute aanrader! Vol inspiratie, tips & tricks en heldere stappenplannen.

Het Caravanity Camping Kookboek.png

Caravanity_Camping_Kookboek_recept1_urbans_and_indians_m.jpg

 

ON FIRE - Het grote BBQ boek voor vrouwen (en mannen)
Koken op een vuurtje is niet alleen lekker in de zomer. BBQ-en is echt het hele jaar door een feest. En nee, BBQ-en is ook niet alleen voor mannen! Kok en foodstylist Mme Charlotte laat in On Fire! zien hoe je het hele jaar door de heerlijkste dingen van je vuurtje tovert, of je nu een man of een vrouw bent. In het boek vind je klassiekers als T-bone-steak, parelhoen, gegrilde ananas en coleslaw, maar ook wereldrecepten als aubergine met labne en sumak.De gerechten in ON FIRE! zien er prachtig uit, zijn allemaal even lekker en per seizoen ingedeeld, want BBQ-en is dus ook superleuk in de herfst, de winter of het voorjaar. En dat is niet alles, want Mme Charlotte geeft ook styling-ideeën, tips over hoe je de BBQ het best aansteekt en welke tools je verder nodig hebt. En om het feest compleet te maken, is er voor elk seizoen de perfecte bbq-playlist samengesteld. 

OnFire_cover_LR_urbans_ans_indians.jpgOnFire_gegrilde_pompoen_urbans_and_indians.jpg

--> bekijk alle buiten-kookboeken

--> bekijk onze beste producten voor buiten koken

Facebook Twitter Pinterest You Tube