Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kleine Grote Tentenshow 2016

Kleine Grote Tentenshow 2016


Een tent kopen via internet is best spannend. "Hoe zou hij in het echt voelen? Hoe zit het met het vloeroppervlak? Is hij echt zo ruim aan de bovenkant? En is 'ie groot genoeg voor m'n hele gezin? Hoe eenvoudig is het om de wanden op te rollen bij mooi weer? Hoe groot is die binnentent eigenlijk? En met welke materialen is alles afgewerkt?" Logische vragen voor iedereen die op zoek is naar de perfecte tent. 

Om iedereen de gelegenheid te geven nader kennis te maken met onze Sibley Bell tenten, organiseren we weer een Kleine Grote Tentenshow bij Fort aan de Klop in Utrecht. Op zondag 24 april is iedereen welkom om de Sibley Bell tenten te bekijken, te ervaren en te testen. En het leuke is: als je voor 1 mei een Bell tent bestelt, krijg je 15% korting op je volgende bestelling. Zo kun je dus  je kampeeruitrusting compleet maken met een mooie korting.

tentenshow_bord2.jpg

Tegen het decor van één van de oudste forten van Nederland zetten we drie modellen op: de Bell tent 500 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, diameter 5 meter) met de binnentent 500 met 2 compartimenten, de Bell tent 500 Sibley ProTech (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden met horwanden rondom, zware kwaliteit ritsen, grondzeil, doek en coating, diameter 5 meter) én de Bell tent 400 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, hordeur, diameter 4 meter). We richten de tenten in, zodat je een goed beeld krijgt van de afmetingen, sfeer en mogelijkheden. Hiervoor gebruiken we de mooiste kampeerartikelen uit de collectie van urbans and indians. Of je nou wel of niet op zoek bent naar een tent, er zijn genoeg leuke ideeën op te doen voor mooi kamperen. Wees welkom!

urbans_and_indians_Bell_tent_Dutchtub_douche.jpg

kleine_grote_tentenshow_PRO500_zon_small.jpg

classic_bell_big_bed2.jpgkleine_grote_tentenshow_pizza.jpg

De Bell tent of Sibley Tent is uitgegroeid tot een tijdloos icoon, met een groeiende schare fans. De tent werd in 1850 ontworpen door Henry Hopkins Sibley voor het Amerikaanse leger. Belangrijkste vereisten: de tent moest degelijk, solide en snel op te zetten zijn. Precies de eigenschappen die hem vandaag de dag zeer geliefd maken onder kampeerders. Samen met zijn grote binnenruimte, zijn luchtige atmosfeer en stijlvolle uiterlijk.

Maar laten we wel wezen, looks zijn niet alles. Een tent moet ook goed zijn. En goed ís hij: de Sibley Bell tent is zeer solide en kan water en wind goed weerstaan. Katoenen tenten zijn van nature ademend en vochtregulerend. Het canvas doek is 100% waterdicht en de ventilatieopeningen zorgen tijdens elk weertype voor voldoende luchtcirculatie. Hierdoor voelt de ruimte binnen in de tent nooit klam aan. Door de entree met A-stok is er een ruime doorgang die goed is af te sluiten met een zware kwaliteit rits. De Bell tenten bieden veel ruimte voor comfortabele slaapplaatsen, en zijn op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met aandacht voor details. Meer weten? Lees dan ook de reviews van klanten die een Silbley Bell tent kochten bij urbans and indians.

Bell_tent_masterbed.jpg

classic_bell_big_binnen_wanden_open2.jpgclassic_bell_big_detail.jpg

kleine_grote_tentenshow_achterkant.jpg

EEN TENT BESTELLEN?
Ben je enthousiast en wil je een Bell tent kopen? Je bestelt je Bell tent eenvoudig via de website van urbans and indians. De tent wordt dan per verzekerde vrachtpost naar je verzonden. Reken op een levertijd van 1 á 2 werkdagen na bestelling. Bestel je een tent via onze webwinkel voor 1 mei, dan profiteer je van onze kortingsactie. Tijdens de tentenshow bij Fort aan de Klop, hebben we geen tenten op voorraad.


DEMO-MODELLEN
Spijkers met koppen slaan? Tijdens de tentenshow verkopen we ook de drie demo-tenten met 25% korting. Deze tenten zijn nieuw en zijn bij deze tentenshow voor het eerst opgezet. Ze zijn dus 1 dag gebruikt. Voor de demo-modellen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En: zelf meenemen om 18u.


BELL TENT KORTINGS ACTIE
Bestel je voor 1 mei 2016 een Bell tent via onze webwinkel, dan krijg je 15% korting op je volgende bestelling bij urbans and indians!

bell_tent_500_PRO_pliens_photography_urbans_and_indians.jpg

Na bestelling van je Bell tent, ontvang je van ons een email waarin je persoonlijke kortingscode staat. Met deze code krijg je 15% korting op de producten uit het assortiment van urbans and indians; buitenkleden, kampvuurpannen, strandstoelen, melamine servies, olielampen, canvas tassen, wollen dekens, popcornpannen en nog veel meer buitengeluk!  Vul je code in bij bestelling en je ontvangt je producten snel met korting thuis! Bekijk hier onze actievoorwaarden.


DEMO-MODELLEN
Meteen spijkers met koppen slaan? Tijdens de tentenshow verkopen we ook de drie demo-tenten met 25% korting. Deze tenten zijn nieuw en zijn bij deze tentenshow voor het eerst opgezet. Ze zijn dus 1 dag gebruikt. Voor de demo-modellen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Kinderkunst Theaterfestival

Een bezoek aan de Tentenshow van urbans and indians bij Fort aan de Klop is een leuk uitje. Op het fort-terrein - het mooiste eiland op het vasteland - kun je terecht voor koffie met taart, lunch of een borrel in Brasserie het Wachthuis. Op 24 april is er bovendien een Kinderkunst Theaterfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vrolijke dag voor iedereen, vol theater, circus, dans, muziek, beeldende kunst. Er zijn workshops om zelf aan de slag te gaan: circus, toneel, dansen, schilderen, percussie en cupcakes versieren. De opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish® Nederland. Voor meer info over Fort aan de Klop en het Kinderkunst Theaterfestival: klik hier. Kom je ook?

 

Kleine Grote Tentenshow 2016

urbans and indians

zondag 24 april: 11-16u

Fort aan de Klop: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht (routebeschrijving)

--> naar de Bell tenten van urbans and indians

--> lees meer over de kortingsactie bij aanschaf van een Bell tent

--> naar de homepage van urbans and indians

parkeerplattegrond_tentenshow_fort_aan_de_klop.jpg

tentenshow_krijtbord_small.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube