Facebook Twitter Pinterest You Tube
Korean questions;

Korean questions; "Uh..you really mean.. interviewing us??"


Urbans and indians stond deze zomer niet alleen in een hele rits Nederlandse tijdschriften, maar ook in het Koreaanse tijdschrift AROUND. Met een interview. Uh? Ja echt waar! AROUND is een geweldig blad met prachtige reportages over wat ze noemen 'lifestyle, healing, outdoor en travel'. Het zou te eenvoudig zijn om AROUND, het Aziatische Kinfolk Magazine te noemen, want ze varen een geheel eigen koers, maar het gevoel is soms hetzelfde. Prachtige beelden, fascinerende onderwerpen, veel aandacht voor outdoor, kamperen en de schoonheid van de kleine dingen. Wij zijn dan ook al een tijdje fan! Dus ja, toen we een mailtje van AROUND kregen met de vraag of ze ons mochten interviewen, waren we best in de war. "Uh...You really mean... interviewing us??" Ja ja, dat was toch echt de bedoeling, werd ons verteld.

urbans_and_indians_AROUND_cover.jpg

Een beetje beduusd en zeer vereerd voelden we ons. En ja, natuurlijk! En zo kwam het, dat verslaggever Eunjoo Jee ons het hemd van het lijf vroeg over het waarom van urbans and indians. Ze maakte er een prachtige reportage van vol mooie beelden. In beeldschone Koreaanse karakters, waar we natuurlijk he-le-maal níets van kunnen lezen. Maar af en toe duikt er in de tekst een woord op, dat we herkennen; De Lievelinge of Bakkum. Of onze namen: Mariëlle en Linda. We gaan er dus maar van uit dat het klopt, wat er staat. En hopen dat alle Koreanen van deze wereld er heel veel plezier aan beleven! Wij vonden het in elk geval geweldig! Dank je wel Eunjoo!

urbans_and_indians_AROUND_2.jpgurbans_and_indians_AROUND_3.jpgurbans_and_indians_AROUND_4.jpgurbans_and_indians_AROUND_5.jpgurbans_and_indians_AROUND_6.jpg

Meer weten over urbans and indians in de media? Klik hier door naar onze media pagina.

--> naar de website van AROUND magazine

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube