Facebook Twitter Pinterest You Tube
Willy, de Extreme Caravan Makeover en wat er daarna gebeurde

Willy, de Extreme Caravan Makeover en wat er daarna gebeurde


Je hebt het vast gehoord: Caravanity en urbans and indians lanceerden dit voorjaar de Extreme Caravan Makeover. Dé kans voor caravan-bezitters om hun 'bruine sleurhut' in 1 keer een totale metamorfose te geven. Maar liefst 47 caravans deden mee. Alles kwam voorbij: kleine caravannetjes, gigantische dubbel-assers, charmante oldtimers en reispaleizen van 2 jaar oud. Maar we konden er meer eentje kiezen. Het werd Willy. In 1 dag tijd gingen we deze Wilk Ci 370 Sport uit 1978 schilderen, stofferen én stylen. Als klap op de vuurpijl kreeg eigenaar Melissa en weekend-plaats op Camping Bakkum cadeau. Heel, heel blij, wat zeggen we, uitzínnig was Melissa, toen ze hoorde dat ze gewonnen had. Hoe het caravan Willy daarna verging, hebben we uitgebreid vastgelegd in ons blog en in onze how-to-filmpjes. Hier het korte fotoverslag:

ecm_willy_voor_aanvang_keukenblok2.jpg

 

Op 13 juni was het zover: SHOWTIME! Melissa en vriendin Nyncke kwamen in alle vroegte aan met Willy op Camping Bakkum. Een grote ploeg wachtte hen op: Femke van Caravanity, Mariëlle en Linda van urbans and indians en de mannen van Histor voor het schilderen. Petra en Agnes maken foto's voor VROUW MAGAZINE van De Telegraaf en Suzanne schrijft een reportage voor het magazine. Ook Casper en Cristian zijn er voor het opnemen van de how-to-filmpjes! Om het feest compleet te maken is de band Bongomatik aanwezig, want wat is een Extreme Caravan Makeover zonder band? Nou dan! DAAR GAAN WE!

STAP 1: MOODBOARD

moodboard_gemonteerd.jpg

ecm_willy_behang_urbans_and_indians.jpgecm_willy_verfkleuren_kiezen2.jpg

 

STAP 2: SCHILDEREN

ecm_willy_afplakken_melissa.jpgecm_willy_wordt_wit2.jpg


STAP 3: STOFFEREN

ecm_willy_stoffering7.jpg

ecm_willy_tutorial_stofferen2.jpg


STAP 4: STYLEN

ecm_willy_materialen_natuur2.jpg

ecm_willy_binnenkant_detail7.jpgecm_willy_behang3_urbans_and_indians.jpg


STAP 5: RESULTAAT!

ecm_willy_rultaat_binnen8.jpg

ecm_willy_rultaat_binnen10.jpgecm_willy_na_afloop_melissa_nienke_buiten.jpg

Kijk hen daar eens zitten, Melissa (l) en Nyncke (r). Met verfspetters in hun haar, maar dolgelukkig met Willy's makeover. Net als wij!
We wensen Melissa dan ook nog heel veel mooie reizen met Willy. Wij zeggen: PROOST, op het prachtige resultaat! Tijd voor een tropisch nummer van Bongomatik om het te vieren: Mañana No Pasa Nada!  

ecm_willy_rultaat_zangeressen_bongomatik.jpg

We hopen dat je net zo enthousiast bent geworden als wij om je caravan een makeover te geven. We helpen je graag op weg. Je leest meer over de stappen die we hebben gezet en hoe je het zelf aanpakt, in ons blog. Ook raden we je het Caravanity boek aan, met de meest inspirerende Caravan Makeovers van Nederland en België. Veel succes en plezier!

Caravanity_cover.pngcaravanity_vrijheid.png

--> lees hier ons uitgebreide blogbericht over de Extreme Caravan Makeover

--> bestel hier het Caravanity boek

Facebook Twitter Pinterest You Tube