Facebook Twitter Pinterest You Tube
Hide out

Hide out


Ben jij een van die lucky birds met een zomerhuisje, tenthuisje, strandhuisje, stacaravan, tuinhuisje of een volkstuintje? Of ben je een vrije vogel met een caravan of een camper? Wow! Dan breng je vast veel fijne uren door in je hide out. Wellicht is je onderkomen al vele jaren in de familie, of is hij juist nieuw gekocht of op maat gemaakt. Of je hebt je buitenverblijf via via overgenomen van een oud omaatje. Hoe dan ook, de inrichting van je hide out is iets om over na te denken. Alles opfrissen, elke vierkante centimeter gebruiken, plaats maken voor logees en kiezen voor mooie spullen waar je blij van wordt.

de beste buitenspullen op een rijtje

Urbans and indians biedt praktische en mooie spullen voor soorten en maten buitenverblijven; compacte opklaptafels, flexibele glamping stoelen, handige klapkrukjes, mooi buitenservies,  prachtige thermosflessen, handgemaakte olielampjes, plastic buitenkleden, handgemaakte windschermen, mooie wollen dekens, fijne picknickkleden, mooie kandelaars en klein op te rollen hangmatten. Kortom, alles om je paradijsje goed en slim in te richten.

caravan pimpen

De tijd dat caravans per definitie suf waren, ligt gelukkig ver achter ons. Er zijn steeds meer prachtige opgeknapte retro exemplaren te bewonderen. Je kunt ze kant en klaar huren, maar je kunt ook de stoute schoenen aantrekken en zelf een caravan restylen. Een caravan pimpen is een overzichtelijke en leuke klus. Op Marktplaats zijn honderden exemplaren te koop. Kies een mooi exemplaar en ga aan de slag. Vaak is de inrichting al redelijk uitgekiend en hoef je daar weinig aan te veranderen. Met een lik verf, wat nieuwe kussens en gordijnen kom je dan ook een heel eind. Een goed behangetje en de mooiste kampeerspullen er bij en je rijdende paleisje is klaar. Let the fun begin!

tenthuis opbouwen

Na de koude wintermaanden is het weer zo ver; de stapel planken en balken die deze zomer weer het paradijs op aarde gaat vormen, mag weer uit de schuur. Met vereende krachten worden tenthuisjes en strandhuisjes weer opgebouwd en ingericht. Ook hier komen flexibele en mooie spullen voor binnen en buiten van pas; klapkrukjes, strandstoelen, stormlantaarns en de slaapzakken met grappige grafische prints. Urbans and indians heeft ook funky melamine borden uit New York of Italiaanse designpannen voor op de camping.


camper inrichten

Een camper heeft zo ongeveer alles aan boord wat je je kunt wensen. Het enige wat je toevoegt, zijn een plastic kleed voor buiten, een paar fijne stoelen, een goed opklaptafeltje, goed buitenservies, handige zakmessen, een goed picknickkleed, een zakfles en wollen dekens voor de frisse avonden, mooie olielampen en kaarsenstandaards, een lichtgewicht reishangmat en eventueel een exta Belll tent voor de logees.   

Of je nu een caravan gaat pimpen, je tuinhuis gaat opfrissen, je tenthuis of strandhuis weer gaat opbouwen of je camper weer uit de winterstalling haalt, op de website van urbans and indians vind je niet alleen een leukste spullen, maar ook de beste tips. Kijk daarom ook eens op onze community!

glamping_scene2.jpg

glamping_scene_hangmat_kindje.jpg

glamping_scene3.jpg

glamping_scene-stapel_kussens.jpg

 

urbans_and_indians_sfeer_kleden.jpg

bamboe_bestek_hide_out.jpg

urbans_and_indians_sfeer_vlinderstoel_HR.jpg

urbans_and_indians_sfeer_hangmat_met_shuttlekussens_detail_HR.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube