Facebook Twitter Pinterest You Tube
Lekker buiten koken in de herfst

Lekker buiten koken in de herfst


Dat buiten koken alleen maar leuk is in de zomer, is gelukkig totaal achterhaald. Echt álle seizoenen lenen zich voor koken op een vuurtje, maar de herfst is misschien nog wel het leukst! We zetten daarom onze beste items en recepten voor het buiten koken in de herfst(vakantie) op een rij. Wat ga jij maken buiten? Chili met zoete aardappel? Kersentaartje van het kampvuur? Curry-komijn popcorn? Pizza uit de Outdooroven? Geroosterde pompoen? Of Bananarama? In de Kampvuurpan? De Popcornpan? De Outdooroven? De Rocket Stove? De BBQ? Een kampvuur? Sla je On Fire open, uitgeroepen tot Beste BBQboek ter Wereld!? Met je kinderen, je familie of je maatjes? Whatever you do, have a damn lot of fun!

urbans_and_indians_outdooroven_weltevree-pizza-bakken_smal_s.jpg

clafoutis_kampvuurpan_resultaat4.jpg

popcornpan_urbans_and_indians_2.jpgoutdooroven_weltevree_urbans_and_indians_smal.jpgdutch_oven_urbans_and_indians_vrij.jpgvuurvorken_vrijstaand_takken_smal.jpg

01_snorfestival_urbans_and_indians_bananarama_1s.jpg

kampvuurpan_urbans_and_indians_roosteren.jpgenvirofit_woodstove_M5000_stoofpotje_urbans_and_indians.jpg

envirofit_rocket_stove_M5000_urbans_and_indians.jpgPIZZASCHEP_Weltevree_small2.jpg

dutch_oven_urbans_and_indians_vuur1.jpgOnFire_cover_LR_urbans_ans_indians.jpg

OnFire_inkijkexemplaar_6.jpg

OnFire_uitsnede.jpg

schelpjes_met_kruiden_en_knoflook_recept_s.jpg

Outdooroven_mannen_cadeau_weltevree_urbans_and_indians1_s.jpg

Tot slot nog een vuurtip, van ons voor jou: ga je koken op een kampvuurtje? Zorg dan voor een tipi-structuur. Leg tondel (droge dennenaalden, hars, hele kleine takjes of je slimme firestarter) in een kleine kuil met stenen er omheen. Zet kleine droge takjes als een tipi over de tondel heen. Om deze kleine takjes, zet je weer wat grotere takken, enzovoorts. Vergeet niet aan 1 kant een gat open te laten om de kern aan te steken. Vlammetje bij de tondel en zachtjes blazen. There you go!

--> bekijk hier alle producten om lekker buiten te koken

--> bekijk hier al onze buitenrecepten

Facebook Twitter Pinterest You Tube