Facebook Twitter Pinterest You Tube
Hello adventurer!

Hello adventurer!


We hebben nieuws! Er gaan dingen veranderen. En toch ook weer niet! Wat gewoon hetzelfde blijft: urbans and indians blijft het vertrouwde online adres voor mooie artikelen voor picknick, strand, kampvuur, camping, glamping en ander buitengeluk. De mooiste spullen, snel geleverd bij jou thuis. Nothing new dus. Wat wel verandert: urbans and indians krijgt een nieuwe eigenaar, Sylvie Smits!

Sylvie is bekend met de wereld van het mooi en avontuurlijk kamperen. Samen met haar man Han runt ze Steel-Brothers, een bedrijf dat robuuste Land Rovers verhuurt voor avontuurlijke vakanties in Europa. De Land Rovers van Steel Brothers hebben alles aan boord om de állermooiste afgelegen gebieden van Europa te ontdekken; een complete kampeeruitrusting, daktenten en natuurlijk de Bell tenten die je kent van urbans and indians. Sylvie: “Mensen het ultieme gevoel van buitenzijn te laten ervaren, daar geniet ik van. Zeker als ik met de juiste producten, klanten een gevoel van vrijheid, comfort en stijl kan meegeven. Die combinatie komt perfect samen binnen urbans and indians. Ik verheug me er dan ook op, urbans and indians samen met mijn team verder uit te bouwen. We gaan het assortiment versterken met nog meer stoere en stijlvolle producten voor buiten. De snelle levering en goede service die de klanten nu gewend zijn, blijven we bieden. En natuurlijk gaat Steel Brothers een speciale Land Rover verhuren, die uitgerust is met de mooiste spullen uit het assortiment van urbans and indians. Ik heb er veel zin in!"

urbans_and_indians_intro_Sylvie_Smits3.jpg


Urbans and indians-oprichters Marielle van Tol en Linda Haest: "Urbans and indians is er in geslaagd een grote groep klanten aan zich te binden en is de afgelopen 5 jaar flink gegroeid. Daar zijn we enorm trots op! Voor ons is nu de tijd gekomen, om het bedrijf over te dragen aan een partij die urbans and indians weer een stap verder brengt. Deze partij hebben we gevonden in ondernemer Sylvie Smits. We hebben er veel vertrouwen in dat Sylvie en haar team, urbans and indians op een mooie manier verder zullen brengen. Met heel veel plezier kijken we terug op de afgelopen jaren; wat hébben we genoten van al die inspirerende ontmoetingen en samenwerkingen met ontwerpers, producenten en bladenmakers! En vooral: van het contact met onze klanten! Want kijk, we realiseren ons 1 ding heel goed. De áller-, állerbelangrijkste factor in de groei van urbans and indians, zijn JULLIE: onze nieuwe én telkens terugkerende klanten! We willen iedereen dan ook heel hartelijk danken voor al jullie orders, het vertrouwen en het grote enthousiasme dat we hebben ontmoet in het contact met jullie: BEDANKT!"

urbans_and_indians_change_nb.jpg

SEE YOU OUTSIDE!

Of natuurlijk gewoon via:

www.urbansandindians.com
info@urbansandindians.com


volg ons ook via
facebook: urbans and indians
twitter: urbansindians
pinterest: urbans and indians
instagram: urbansandindians

--> naar de webwinkel van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube