Facebook Twitter Pinterest You Tube
Glamping artikelen

Glamping artikelen


Glamping (glamourous camping) is een wereldwijde hit, maar echt mooie spullen voor park, strand en camping zijn nog altijd moeilijk te vinden. Gelukkig vind je bij urbans and indians   de allermooiste artikelen voor picknicks, strandbezoek, kampvuur, camping, glamping en ander buitengeluk.gouden_schoenen_LR_groter.jpg

zijden hangmat of houtgestookt buitenbad?
Mooi campingservies, stylish picknick-kleden, zijden reishangmatten, oplaadbare buitenlampen, slaapzakken met mooie prints, klassieke thermosflessen, stoer kampvuurpannen, emaille servies, lamswollen dekens, vlinderstoelen, houtgestookte buitenbaden, en natuurlijk prachtige Bell tenten; urbans and indians heeft het allemaal!

dutchtub_original_weltevree_urbans_and_indians_blauw_spetters_s.jpg

picknickkleed_nature_Large_Alite_12.jpgpicknickkleed_Aloha_2_urbans_and_indians_01.jpg


uniek assortiment
Het laatste uur heeft dus definitief geslagen voor lelijke koelboxen en blauwe plastic mokken. Het assortiment van urbans and indians bewijst dat het anders kan. Over de hele wereld zoeken we de beste producten bijeen in de categorie ‘buiten, plezier en stijl’. Zo zijn we in Nederland exclusieve verkoper van het servies van de New Yorkse ontwerper Thomas Paul, de vrolijke melamine serviezen van Orla Kiely en de prachtige glamping Bell tenten.  


glamping
Buiten zijn nieuwe stijl, heet glamping, een Engelse samentrekking van ‘glamorous camping’. Glamping is comfortabel, ecofabulous, puur en bovenal stylish. En daarvoor hoef je niet eens naar de camping te gaan. Ook voor stadsnomaden met stijl, is er goed nieuws: glampen kan heel goed in het stadspark, in je achtertuin op je dakterras of je balkon. Of; het toppunt van knusse chique; indoor glamping! All it takes is a bit of style.

Guidelight_Weltevree_hand2_urbans_and_indians.jpg

buitenservies_schildpad.jpgsibley500_pro_tentenshow4.jpg

Keer het om
Je vrije tijd of je vakantie is te kostbaar om tegen lelijke spullen aan te kijken. Juist in je vrije tijd wil je je omringen met mooie spullen, toch? En dan nog wat: waarom staan de kampeerspullen bijna het hele jaar op zolder? Het neemt een hoop ruimte in en je moet alles dubbel hebben. Keer het om! Kies voor buitenspullen die zo mooi zijn, dat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden! en een A locatie in je huis verdienen en

opinel_nr7_sfeer5.jpgdutch_oven_vuur.jpg

buitenfeest_rietjes.jpg

kunststof_buitenkleed_urbans_and_indians.jpgstrandstoelen_urbans_and_indians.jpg

glamping_windscherm_urbans_and_indians.jpg

thermosfles_STANLEY_picknick_fiets.jpgvlinderstoel_lafuma_kaki2_urbans_and_indians.jpg

glamping_scene_hangmat_hakken.jpg

Orla_Kiely_dienblad_acryl_bekers_giant_pear_sfeer3.jpgemaille_schaal_Falcon_maiskolven_urbans_and_indians.jpg

picknickkleed_nature_Alite_08.jpg

kampvuur_kookset_urbans_and_indians_vuur.jpgbell_tent_big_ecellent_bed.jpg

bell_tent_500_PRO_pliens_photography_urbans_and_indians.jpg

--> naar de shop van urbans and indians

Facebook Twitter Pinterest You Tube