Facebook Twitter Pinterest You Tube
Glamping

Glamping


Glamping is een wereldwijde hit, maar echt mooie spullen voor park, strand en camping zijn moeilijk te vinden. De webshop urbans and indians brengt daar gelukkig verandering in; hier vind je de allermooiste artikelen voor picknicks, strandbezoek, kampvuur, camping, glamping en ander buitengeluk.

glamping

Buiten zijn nieuwe stijl, heet glamping, een Engelse samentrekking van ‘glamorous camping’. Glamping is comfortabel, ecofabulous, puur en bovenal stylish. En daarvoor hoef je niet eens naar de camping te gaan. Ook voor stadsnomaden met stijl, is er goed nieuws: glamping kan heel goed in het stadspark, in je achtertuin op je dakterras of je balkon. Of; het toppunt van knusse chique; indoor glamping! All it takes is a bit of style. Bij urbans and indians vind je alles voor je eigen buiten-paradijs in je tuin, op je balkon, je dakterras, bij je tuinhuis of caravan, op de camping, het strand of in het stadspark. glamping_scene_hangmat_hakken.jpg

zijden hangmat of draagbaar kampvuur?

Design kampeerpannen, bloedmooi campingservies, stylish picknick-kleden, handgemaakte canvas tassen, one of a kind olielampjes, zijden hangmatten, coole slaapzakken, klassieke thermosflessen, antieke Marokkaanse tafeltjes, draagbaar kampvuur, houten zaklampen, lamswollen dekens en natuurlijk prachtige glamping tenten; urbans and indians heeft het allemaal!

uniek assortiment

Het laatste uur heeft dus definitief geslagen voor lelijke koelboxen en blauwe plastic mokken. Het assortiment van urbans and indians bewijst dat het anders kan. Over de hele wereld zoeken we de beste producten bijeen in de categorie ‘buiten, plezier en stijl’. Zo zijn we in Nederland exclusieve verkoper van de Japanse Bag’n’Noun tassen, het servies van de New Yorkse ontwerper Thomas Paul, de houten zaklamp van Jonas Damon en de prachtige glamping Bell tenten.  

keer het om

Je vrije tijd of je vakantie is te kostbaar om je te omringen met spullen waar je niet van geniet. Als je ergens blij van zou moeten worden, dan zijn het de spullen die je gebruikt in je vrije tijd. Investeer daarom in mooie en goede producten om mee naar buiten te gaan. Een extra reden om je kampeerspullen niet hele jaar op zolder te laten staan. Keer het om! Kies voor buitenspullen die zo mooi zijn, dat ze een A locatie in je huis verdienen en het hele jaar door gebruikt kunnen worden!

glamping_scene2.jpg

urbans_and_indians_carpets.jpg

IMG_6631bewerkt.jpg

IMG_6812bewerkt.jpg

glamping_scene1.jpg

urbans_and_indians_herfstpicknick10.jpg

urbans_and_indians_draagbaar_kampvuur_fire_up_buiten.jpg

urbans_and_indians_sfeer_hangmat_met_shuttlekussens_detail_HR.jpg

glamping_scene-stapel_kussens.jpg

De smaak te pakken? Bezoek de webwinkel boordevol glamping artikelen en let the fun begin!

Facebook Twitter Pinterest You Tube