Facebook Twitter Pinterest You Tube
50% korting exclusief voor nieuwsbrief lezers!

50% korting exclusief voor nieuwsbrief lezers!


Als nieuwsbrieflezer ontvang je deze maand 50% korting op de prachtige matzwarte fles met bekers van Royal VKB! In de dubbelwandige karaf van poedercoated rvs houdt je je drankjes lekker koud, of juist warm. De 4 melamine bekers stapel je eenvoudig op de bovenkant van de zwarte schenkkan, waardoor je alles met 1 hand kunt dragen. Ideaal voor op je balkon, terras of in je tuin.

De karaf is onworpen door Arian Brekveld, die eerder succesvolle producten maakte voor onder anderen Royal Delft, Hella Jongerius, Lensvelt en Droog. Zijn ontwerpen behoren tot de collecties van musea zoals Moma New York, Boijmans van Beuningen en het Stedelijk museum Amsterdam. Brekvelds ontwerpen kenmerken zich door een combinatie van eenvoud, functionaliteit en vakmanschap. Door de dubbele wand van rvs heeft de kan een goede isolerende functie, de 4 bekers passen naadloos in de schenkopening en de set kan bovendien in de vaatwasser. Een echte Dutch Design topper dus! Niet voor niets wordt de mooie karaf getipt door ELLE WONEN en Excellent Wonen & Leven

In de maand november krijgen nieuwsbrief abonnees maar liefst € 30,- korting op deze mooie fles: je betaalt € 29,95 in plaats van € 59,95! Het werkt als volgt: je gaat naar onze webshop. Je stopt de Royal VKB-fles in het winkelmandje. Aangekomen bij de kassa, vul je de volgende kortingscode in: nieuwsbrief. Klik daarna op de knop 'activeer code' en voilà: je betaalt slechts de helft van de prijs. (zo lang de voorraad strekt) 

karaf_royal_vkb_landschap.jpgkaraf_royal_vkb_bovenaanzicht.jpg

karaf_royal_VKB_gestapeld.jpgroyal vkb_portrait.jpg

inhoud: 1 liter
afmetingen: 25,6 cm hoog, 9,5 cm diameter
gebruik: vaatwasbestendig
extra: houdt warm en koud
ontwerp: Arian Brekveld

--> naar de dubbelwandige fles van Royal VKB

--> naar de shop

Facebook Twitter Pinterest You Tube