Facebook Twitter Pinterest You Tube
Met de nieuwe gele vlinderstoel schijnt de zon altijd! >

Met de nieuwe gele vlinderstoel schijnt de zon altijd! >


Na de mooie vlinderstoelen in kaki en rood, hebben we nu ook een okergeel exemplaar! Yay, dan heb je dus ALTIJD de zon in je tuin, op je balkon of bij je tent!

vlinderstoel_oker_airlon_urbans_and_indians.jpgvlinderstoel_oker_airlon_urbans_and_indians_sfeerkopie.jpg

Vlinderstoelen zijn zeer populair, en met recht. De inklapbare vlinderstoel van Lafuma is een tijdloze klassieker die heerlijk comfortabel zit. De oker vlinderstoel van Lafuma is gemaakt van een lichtgewicht zwart aluminium frame met een tijk van geweven Airlon polyester; comfortabel, elegant, zacht en glad. Airlon is kleurvast, zeer sterk en resistent tegen UV stralen en wisselende weersomstandigheden. De vlinderstoelen zijn dus heel geschikt om heerlijk in te relaxen in de tuin, op het balkon, op de camping of het strand. En binnen natuurlijk!

compact en flexibel

De vlinderstoelen zijn eenvoudig in en uit te klappen. Daar komt ook hun officiële naam vandaan: de Maxi Pop Up. Ze zijn licht en compact te vervoeren en op te bergen. De verbindingsdelen van elastomeer zijn ultra sterk en de tijk van airlon polyester kan zo de wasmachine in. De Maxi Pop Up biedt alles wat je mag verwachten van een stoel voor buiten; topkwaliteit, flexibliliteit, comfort en een mooi ontwerp!

De comfortabele vlinderstoel van Airlon is ook verkrijgbaar in tomaatrood en kaki. De vlinderstoelen zijn goed te combineren met het klapkrukje van Lafuma als voetenbankje. Boekje er bij.... heerlijk!

--> naar de vlinderstoelen van Lafuma

Facebook Twitter Pinterest You Tube