Facebook Twitter Pinterest You Tube
De warme wollen winterdekens zijn weer binnen!

De warme wollen winterdekens zijn weer binnen!


Deze week kwamen er weer stapels warme wollen winterdekens binnen in alle kleuren. Onze persoonlijke favorieten: House in the Forest en de donkergrijze Twist. Daar gaan we dit jaar mee rond het kampvuur en onder de boom zitten! Maar we hebben ook de zachte wollen Bubbles, Samba en Tango in 8 kleuren! Welke vind jij het mooist?

house_in_the_forest_wollen_deken_bosbeeld_urbans_and_indians_small.jpg

wollen_deken_twist_antraciet.jpg

Wollen_deken_samba_zwart_detail_urbans_and_indians.jpgWollen_deken_samba_zwart_urbans_and_indians.jpg6536804515_84d588e7df_o kopie.jpgwollen_deken_twist_lichtgrijs_stal.jpgwollen_deken_bubbles_emerald_groen_kaart.jpgwollen_deken_bubbles_oudroze_kaart.jpgwollen_deken_bubbles_emerald_groen_oud_roze_sfeer2.jpg

Wollen_deken_tango_zwart_urbans_and_indians.jpgWollen_deken_tango_zwart2_urbans_and_indians.jpg

De wollen dekens zijn geweven door het Zweedse familiebedrijf Klippan, waar ze al meer dan 140 jaar warme dekens maken. Bij Klippan gaan ambachtswerk, kwaliteit en design hand in hand. Alle dekens worden op traditionele wijze geweven en geverfd. De Klippan-dekens staan dan ook wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit en kleurechtheid. Ze hebben bovendien het Eco-keurmerk. De wol is van ecologische oorsprong en pesticide-vrij, de schapen worden op biologische wijze gehouden. Eco wol gaat lang mee; door de natuurlijke veerkracht van wol blijven de dekens en plaids altijd mooi in vorm. Ecowol is bovendien vuilafstotend en bacterie-werend, hierdoor zijn de dekens van Klippan anti-allergeen. Goed, warm, mooi en ecofabulous dus!

dekens_Danique_van_Kesteren.jpg

--> naar alle wollen dekens 

Facebook Twitter Pinterest You Tube