Facebook Twitter Pinterest You Tube
Ultrarelaxt kamperen met de Rolls Royce der slaapmatten >

Ultrarelaxt kamperen met de Rolls Royce der slaapmatten >


Zin in een ultra relaxte vakantie? Kies dan voor een slaapmat van Exped. Of beter gezegd: een kampeermatras. Want we hebben het hier over de Rolls Royce onder onder de slaapmatten; ultra dik, ultra comfortabel, ultrawarm! Ofwel: net zo lekker slapen als thuis. En dat is goed nieuws. Want een vakantie wordt pas écht een succes, als je ook lekker slaapt. We hebben verschillende soorten van de selfinflatable kampeermatrassen: normaal, extra breed en een dubbelgroot formaat voor twee personen. En allemaal 10 cm dik en supercomfortabel. En heerlijk warm. Want de speciaal door Exped ontwikkelde lichtgewicht vulling van schuim isoleert extreem goed tegen kou. Dat maakt kamperen met de Exped slaapmatten een waar feest. 

Megamat_Duo_Exped_urbans_and_indians.jpg

En het mooiste van alles; Exped matten kunnen klein opgerold worden en zijn licht van gewicht. De ultieme mat voor kampeerders en stadsnomaden voor wie lekker slapen en een laag gewicht belangrijk zijn. De matten van Exped staan in de outdoor wereld bekend als absolute topkwaliteit. Je krijgt dan ook 5 jaar garantie op een mat van Exped. Met de Megamat Duo heb je het beste van het beste in huis; een 2 persoons matras van topkwaliteit waar je jarenlang plezier aan zult beleven. Exped won voor het ontwikkelen van deze kampeermatras de product innovation award 2015.

Megamat_duo_ventiel_nieuwsbrief_urbans_and_indians2.jpgExped_Megamat_Duo_film_still_urbans_and_indians.jpg

--> Bekijk de video over de MegaMat Duo 10, 2 persoons selfinflatable high comfort matras

Kies je liever voor de flexibiliteit van een comfortabele 1 persoons mat? Kijk dan eens naar de Mega Mat LWX 10 of de Sim Comfort

twee_megamatten_op_elkaar_exped_urbans_and_indians_2.jpg

--> Bekijk de video over de MegaMat LXW 10, 1 persoons selfinflatable high comfort matras 

Sim_comfort_10_nieuwsbrief_urbans_and_indianskopie.jpg--> Bekijk de video over de Sim Comfort 10, 1 persoons selfinflatable matras ronde zijden

 

Sim_nieuwsbrief_urbans_and_indianskopie.jpg SIM_Comfort_Exped_detail_urbans_and_indians.jpg

Kies je liever voor topkwaliteit in een compactere vorm? Dan is de Sim 3,8 van Exped een aanrader.

Een andere reden waarom onze klanten zo enthousiast zijn over de uitstekende slaapmatten van Exped: je hebt altijd een volwaardig logeerbed in huis! De mat is een klein pakket om op te bergen, maar transformeert in een handomdraai in een comfortabel bed voor gasten.

--> klik hier voor meer informatie over de slaapmatten van Exped

Wil je weten hoe de slaapmatten in de Sibley Bell tent passen? Bekijk dan ons handige overzicht.

exped_matten_Sibley_bell_tenten_urbans_and_indians.jpg

--> klik hier voor meer informatie over de slaapmatten van Exped

Facebook Twitter Pinterest You Tube