Facebook Twitter Pinterest You Tube
exclusieve serie handgemaakte windschermen!

exclusieve serie handgemaakte windschermen!


Wij zijn trots op de nieuwe handgemaakte windschermen van ons eigen label. Gemaakt van een prachtige geweven stof met een grafisch 3D effect, in beperkte oplage. Het windscherm heeft een mediterraan model: houten stokken en een laag doek in 3 delen. Dit klassieke model wordt veel gebruikt in de landen rond de Middellandse Zee. Slim: lekker beschut zitten en toch uitzicht houden op het landschap!

De stof is van een soepele kunstvezel die zacht aanvoelt en goed bestand is tegen zon. Het scherm is gemaakt met oog voor detail: het heeft een grote zak om je zonnebril, krantje of telefoon zandvrij te houden. De zak is zo gestikt, dat het dessin mooi doorloopt. Dat geldt trouwens ook voor de manier waarop de ruime opbergzak in elkaar is gezet; met een doorlopend dessin en een praktische draagband. De windschermen worden gratis verzonden.

windscherm_blokken_totaal.jpgwindscherm_blokken_detail.jpg

windscherm_blokken_detail2.jpgwindscherm_blokken_detail3.jpg

Kies je liever voor een hoog model van dezelfde stof? Deze verkopen we alleen in onze winkel in Amsterdam. Je vindt ons in de brandstore van Weltevree in Hôtel Droog, Staalstraat 7 in Amsterdam.

--- > naar de lage windschermen

Facebook Twitter Pinterest You Tube