Facebook Twitter Pinterest You Tube
uit ons blog: de-escalatieschema tent opzetten

uit ons blog: de-escalatieschema tent opzetten


Vakantie. In onze dagdromen is het een tijd van zorgeloos uitwaaien op een plek waar alles mooi, goed en vooral harmonieus is. Maar in de praktijk blijkt het vaak neer te komen op deze even eenvoudige als ontluisterende formule: vakantie = ruzie. De eerste reden voor onenigheid: het inpakken."Moet dat ECHT allemaal mee?". Als dat achter de rug is en de eerste kilometers zitten er op, komt daar het volgende conflict aangeslopen: de routebepaling.

lees meer --> Ooit eindigden onze kaartleesruzies steevast in een pertinente weigering om opnieuw in te stappen na het tanken; "Als jij het dan allemaal zo goed weet met die route, waarom moet ik dan op die kaart kijken?". Goddank hebben de inpak-app en het navigatiesysteem voorgoed een einde gemaakt aan die ellende.

Maar dan komt het! Vroeg of laat moet er toch een tent opgezet worden. De ultieme relatietest zo zegt men, en af te lezen aan de hoeveelheid stellen die na een lange autorit elkaar bijna te lijf gaan met de tentstokken, is het waar. Tel daarbij op de stressverhogende factoren huilende kinderen (want moe, dorst, honger, warm) en campingburen die er eens even goed voor gaan zitten met een biertje in hun hand. #$%##*!!!

kaboul.jpg

Ga je het nog leuk hebben in de week die volgt? Of wordt de knallende ruzie waarmee de vakantie begon, een aanleiding om alle stress en frustratie van het afgelopen jaar er een week lang uit te gooien?

Graag helpen we je om de vakantie in totale pais en vree te beginnen en ook te eindigen, met bovendien een dito middenstuk. Urbans and indians biedt je een DE-ESCALATIESCHEMA TENT OPZETTEN. Want, zoals onze oma al zei: voorkomen is beter dan genezen. Ons reddings-schema is makkelijk te downloaden en printen op een A4. Dat past dus prima in het handschoenenvakje van de auto.

urbans and indians_De-escalatie schema tent opzetten.jpg

Wij adviseren; onderneem direct een preventieve redding van je relatie, download het schema en stop het vandaag nog in je auto. Dan weet je zeker dat bij je hebt, als de nood aan de man is. Fijne vakantie!

--> naar download

--> Vertrouwen gekregen? Tent kopen?

->> lees meer blogberichten van urbans and indians

--> naar de shop

schema: Anne van Midden - Inspire Styling

Facebook Twitter Pinterest You Tube