Facebook Twitter Pinterest You Tube
bezoek onze urbans and indians conceptstore!

bezoek onze urbans and indians conceptstore!


De afgelopen maanden hebben wij al veel bezoekers gehad in onze conceptstore. Gewoon thuis online je inkopen doen is natuurlijk ideaal. Toch is het soms fijn om even te kunnen proefliggen op zo'n heerlijke Exped mat. Het canvas voelen van een Bell tent. Op afspraak geven wij een demonstratie outdoorcooking op de Weltevree outdooroven XL.

Uiteraard is een ruim assortiment te bezichtigen,vasthouden & te bekijken.

Profiteer bovendien van leuke acties in onze winkel, op bijvoorbeeld vloerkleden, wollen dekens, Europa of Wereld kraskaarten >>

 20170408_183822.jpgin_het_gras_urbans_and_indians.jpg

Bovendien staat er permanent een Sibley Bell tent opgesteld. Je kunt ervaren hoe ruim deze is. Hoe stevig het canvasdoek aanvoelt en je hebt direct de gelegenheid mooie accessoires uit te zoeken die wij voor een groot deel in onze winkel op voorraad hebben, zoals onze vrolijke zomerslaapzakken, pizza oven van Weltevree nu met GRATIS PIZZASCHEP & THERMOMETER, vrolijke picknickkleden en nog veel meer.

20170511_114503.jpg

Koelt het 's avonds onverwacht snel af, zorg dan in ieder geval dat je een heerlijke wollen deken van het Zweedse Klippan in je reistas hebt gestopt. Zo kun je extra lang buiten blijven zitten & genieten van het krekel-concert op de achtergrond.

Wil je een keer komen shoppen? Dat kan, leuk! (na 15 juli ivm vakantie beperkt te bezoeken)

Adres: urbans and indians, sluissewal 27 te Altforst (Gld)

Graag vooraf even contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Via: www.urbansandindians.com of Tel: 06 53715863

Graag tot ziens!

20170408_183012.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube