Facebook Twitter Pinterest You Tube
Camping servies

Camping servies


Tijdens het kamperen wil je serviesgoed dat makkelijk mee te nemen is en tegen een stootje kan.  Dat is nog geen reden om genoegen te nemen met saaie plastic borden. Buiten eten op de camping is nog leuker met mooi buitenservies. Urbans and indians heeft verschillende soorten stootvast en lichtgewicht servies voor picknicks of strandbezoek, voor in je tent, caravan, camper, je boot of natuurlijk gewoon thuis.

De melamine borden van de New Yorkse ontwerper Thomas Paul, hebben kleurrijke prints van een goudvis, een kogelvis, een zeepaardje en een zeeschildpad. Paul staat bekend om zijn natuurtekeningen; funky en vol prachtige details. Gemaakt van hoogwaardig melamine en dus onbreekbaar. De kunststof borden passen heel mooi bij de serveerschaal van de Sealife serie. Deze schaal met een prachtige schildpad er op, kan ook gebruikt worden als dienblad. Handig als je met kamperen niet teveel mee wilt nemen.

 kunststof_servies_sealife_verzameling.jpg

kunststof_servies_sealife.JPG

De sealife borden zijn getipt in Elle eten, Delicious, vtwonen, Buitenleven, Viva, Flair, Radar+, Fabulous Mama, Excellent Wonen & Leven, Glamour, Pasar en op Flavourites en Refreshbug!

 kunststof_servies_schildpad_dienblad.jpgkunststof_servies_schildpad2.JPG

De potvis schaal van Thomas Paul is een blikvanger. Handig voor grote salades bij picknicks en als pronkstuk in huis. Want waarom zou je mooie kampeerspullen maar een paar weken per jaar gebruiken? Gemaakt van dik melamine; stevig, mooi en praktisch.

serveerschaal_potvis5.jpg

melamine_schaal_thomas_paul_whale2.jpg serveerschaal_potvis_bakkum.jpg

 

Het melamine servies van Orla Kiely

De Britse Orla Kiely staat wereldwijd bekend ald 'Queen of prints'.  Haar producten met dessins gaan de hele wereld over. De serie Giant Pear bestaat uit diverse prints met ingetogen kleuren die goed zijn te combineren. Van bekers en bordjes tot schenkkan en schalen met afsluitbaar deksel. Handig voor onderweg of opslag in de koelkast! Het servies van hoogwaardige melamine is praktisch voor buiten en mooi voor binnen. De transparante bekers zijn van solide acryl. Ze kunnen tegen een stootje en dat is fijn met kinderen. Melamine is niet geschikt voor de magnetron maar het kan wel in de vaatwasser.

Orla_Kiely_servies.png

Orla_Kiely_melamine_kom_klein_giant_pear.jpg Orla_Kiely_melamine_bord_medium_blaadjes.jpg Orla_Kiely_melamine_beker_blauw.jpg

Orla_Kiely_dienblad_acryl_bekers_giant_pear_sfeer3.jpg Orla_Kiely_servies_giant_pear_sfeer.jpg

Orla_Kiely_melamine_bewaardozen_giant_pear.jpg Orla_Kiely_melamine_schenkkan.jpg

Kijk hier voor meer Orla Kiely servies

Ga naar de webshop voor het Orla Kiely servies 

 

Emaille servies van Falcon

Geen kunststof maar wel heel geschikt voor buiten en om mee op stap te nemen is het emaille servies van Falcon. In de Britse huishoudens is het emaille servies van Falcon al meer dan 100 jaar een begrip. Deze tijdloze klassiekers zijn niet alleen mooi maar ook degelijk en oersterk. De producten van Falcon worden op traditionele wijze geproduceerd en zijn van een hoogwaardige kwaliteit die met kop en schouders boven de goedkope emaille producten uitsteekt. Het is niet voor niets dat dit emaille servies van Falcon de laatste tijd ook in de rest van Europa aan populariteit wint.  No nonsense, basic en mooie modellen, een aankoop waar je jaren plezier van hebt. Niet alleen tijdens kampeervakanties en picknicks maar ook thuis. Do as the British do!

emaille_diepe_borden_Falcon_scampis_urbans_and_indians.jpg emaille_kookset_Falcon_mosselen_urbans_and_indians.jpg

emaille_kookset2_Falcon_urbans_and_indians.jpgemaille_platte_borden_Falcon_urbans_and_indians.jpgemaille_mok_Falcon_urbans_and_indians.jpg emaille_diepe_borden_Falcon_packaging2_urbans_and_indians.jpg

Kijk hier voor de hele collectie van Falcon emaille

Facebook Twitter Pinterest You Tube