Facebook Twitter Pinterest You Tube
Bell tenten in het wild? Kom zondag naar de tentenshow!

Bell tenten in het wild? Kom zondag naar de tentenshow!


Ben jij ook nieuwsgierig naar de Bell tenten? Benieuwd hoe ruim ze nou in het echt zijn? Of je er wel met je hele gezin in past? Of je die zijwanden echt zo eenvoudig oprolt met mooi weer? Kom onze Sibley Bell tenten dan persoonlijk inspecteren bij de Kleine Grote Tentenshow in Utrecht komende zondag. Iedereen is welkom om op zondag 24 april de Sibley Bell tenten te bekijken, te ervaren en te testen.

kleine_grote_tentenshow_PRO500_zon_small.jpg


Op de dijk bij één van de oudste forten van ons land, zetten we drie modellen op: de Bell tent 500 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, diameter 5 meter) met de binnentent 500 met 2 compartimenten, de Bell tent 500 Sibley ProTech (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden met horwanden rondom, zware kwaliteit ritsen, grondzeil, doek en coating, diameter 5 meter) én de Bell tent 400 Sibley Ultimate (afritsbaar grondzeil, oprolbare wanden, hordeur, diameter 4 meter). We richten de tenten helemaal in, om je een goed idee te geven van de afmetingen, mogelijkheden en sfeer. Genoeg leuke ideeën voor mooi kamperen. Wees welkom!

urbans_and_indians_Bell_tent_Dutchtub_douche.jpg

classic_bell_big_bed2.jpgkleine_grote_tentenshow_pizza.jpg

De Bell tent of Sibley Tent is een tijdloos icoon, met een grote schare fans. De tent werd al in 1850 ontworpen voor het Amerikaanse leger door Henry Hopkins Sibley. Belangrijkste eisen: de tent moest degelijk, solide én razendsnel op te zetten zijn. Precies de kwaliteiten die hem in deze tijd zo geliefd maakt onder kampeerders. Samen met zijn grote binnenruimte, zijn luchtige atmosfeer en stijlvolle uiterlijk.

Katoenen tenten zijn van nature ademend en vochtregulerend. De Sibley Bell tent kan water en wind dan ook goed weerstaan. Het canvas doek is 100% waterdicht en de ventilatieopeningen in de nok zorgen tijdens elk weertype voor voldoende luchtcirculatie. Hierdoor voelt het binnen in de tent nooit klam aan. De A-stok in de deuropening, zorgt voor een ruime doorgang. De Bell tenten bieden veel ruimte om te leven en te slapen. De tenten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, met aandacht voor details. Meer weten? Lees dan ook de reviews van klanten die een Silbley Bell tent kochten bij urbans and indians.

classic_bell_big_binnen_wanden_open2.jpgclassic_bell_big_detail.jpg

kleine_grote_tentenshow_achterkant.jpg

EEN TENT BESTELLEN?
Ben je enthousiast en wil je een Bell tent kopen? Je bestelt je Bell tent eenvoudig via de website van urbans and indians. De tent wordt dan per verzekerde vrachtpost naar je verzonden. Reken op een levertijd van 1 á 2 werkdagen na bestelling. Bestel je een tent via onze webwinkel voor 1 mei, dan profiteer je van onze kortingsactie. Tijdens de tentenshow bij Fort aan de Klop, hebben we geen tenten op voorraad.


BELL TENT KORTINGS ACTIE
Wanneer je voor 1 mei 2016 een Bell tent bestelt via onze webwinkel, dan krijg je 15% korting op je volgende bestelling bij urbans and indians. Bekijk hier onze actievoorwaarden.


DEMO-MODELLEN
Spijkers met koppen slaan? Tijdens de tentenshow verkopen we ook de drie demo-tenten met 25% korting. Deze tenten zijn nieuw en zijn bij deze tentenshow voor het eerst opgezet. Ze zijn dus 1 dag gebruikt. Voor de demo-modellen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. En: zelf meenemen om 18u.


Kinderkunst Theaterfestival

Een bezoek aan de Tentenshow van urbans and indians bij Fort aan de Klop is een leuk uitje voor het hele gezin. Op het fort-terrein kun je terecht voor koffie met taart, lunch of een borrel in Brasserie het Wachthuis. Op 24 april is er bovendien een Kinderkunst Theaterfestival voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Een vrolijke dag voor iedereen, vol theater, circus, dans, muziek, beeldende kunst. Er zijn workshops om zelf aan de slag te gaan: circus, toneel, dansen, schilderen, percussie en cupcakes versieren. De opbrengst van het festival gaat naar Make-A-Wish® Nederland. Voor meer info over Fort aan de Klop en het Kinderkunst Theaterfestival: klik hier. Kom je ook?

 

Kleine Grote Tentenshow 2016

urbans and indians

zondag 24 april: 11-16u

Fort aan de Klop: 1e Polderweg 4, 3563 MC Utrecht (routebeschrijving)

--> naar de Bell tenten van urbans and indians

--> lees meer over de kortingsactie bij aanschaf van een Bell tent

--> naar de homepage van urbans and indians

parkeerplattegrond_tentenshow_fort_aan_de_klop.jpg

tentenshow_krijtbord_small.jpg

Facebook Twitter Pinterest You Tube