Facebook Twitter Pinterest You Tube
Kampeerfreak en regelneef? Begin een Buurtcamping!

Kampeerfreak en regelneef? Begin een Buurtcamping!


Ken je het razend populaire fenomeen De Buurtcamping al? Deze zomer vindt alweer de vierde editie van De Buurtcamping plaats: tal van stadsparken veranderen in een tijdelijk kampeerwalhalla waar je ál je buurtgenoten leert kennen en iedereen een onvergetelijke tijd heeft. Leuk? Zeker weten! En jij kunt het voortouw nemen! Ben je een vrolijke enthousiasteling, breng je graag mensen samen en hou je van kamperen? Dan ben jij de ideale initiator van De Buurtcamping in jouw buurt!

buurtcamping_oproep_urbans_and_indians.jpg

We zijn benieuwd hoeveel bruisende Buurtcampings er komend jaar gaan opduiken. 10? 12? 20? Want het kan dus ook bij jou in de buurt! Al jouw buurtgenoten zouden het zéker fantastisch vinden als De Buurtcamping wordt georganiseerd bij jou om de hoek. Daarom zoekt De Buurtcamping voor komende zomer nieuwe Campingbeheerders die met hun eigen team een lokale editie van De Buurtcamping organiseren. Hier lees je alles (nou ja, bijna alles) over wat het betekent om De Buurtcamping te organiseren en… waarom dit zo super-leuk is!

Spread Opzij Anneke Hymmen.jpg

T-shirt.JPG134641-8c1037ce-0a71-4f83-b65c-4212788b700e-beeld_2520oosterpark-large-1404234593.jpg

Dit jaar is De Buurtcamping in het eerste weekend van ‘de grote zomervakantie’: in midden Nederland is dat van 8 t/m 10 juli, in regio Zuid van 15 t/m 17 juli en in het noorden van het land van 22 t/m 24 juli. Zo maken we samen een vrolijke karavaan van Buurtcampings. Iedereen kan meehelpen, activiteiten organiseren en een tentje opzetten.

Wil jij betrokken zijn en misschien wel Campingbeheerder worden? Bekijk dan de site van De Buurtcamping, duik in het projectplan of stuur een mail naar campingbeheerder@debuurtcamping.nl. Doe je mee?

Schermafbeelding 2016-02-03 om 22.14.41.png

HAPPY CAMPING EVERYBODY!

Facebook Twitter Pinterest You Tube