Facebook Twitter Pinterest You Tube
About

About


Urbans and indians verkoopt stylish producten voor picknicks, strandbezoek, roadtrips, camping, kampvuur en ander buitengeluk.

Het laatste uur heeft geslagen voor lelijke koelboxen en blauwe plastic mokken. Het nieuwe buiten zijn, heet glamping (glamourous camping) en is comfortabel, ecofabulous, puur en bovenal stylish. Outdoor meets design. En om te 'glampen' hoef je niet eens ver weg te gaan; het kan ook heel goed in het stadspark, in je achtertuin of op je balkon. En dat is goed nieuws voor stadsnomaden met stijl.

Want in de reguliere winkels zijn nauwelijks artikelen voor park, strand en camping te koop, die niet alleen goed zijn, maar ook mooi. Het assortiment van urbans and indians bestaat uit ontwerpen van eigen hand, aangevuld met producten van anderen.


urbans_and_indians_change_nb.jpgAchter het tentdoek van urbans and indians, vind je Sylvie Smits. Een vrouw die alles weet van mooi en avontuurlijk kamperen. Samen met haar man Han runt ze Steel Brothers, een bedrijf dat robuuste Land Rovers verhuurt voor avontuurlijke vakanties in Europa. De Land Rovers van Steel Brothers hebben alles aan boord om de állermooiste afgelegen gebieden van Europa te ontdekken; een complete kampeeruitrusting, daktenten en natuurlijk de Bell tenten van Urbans and indians. Sylvie: “Mensen het ultieme gevoel van buitenzijn te laten ervaren, daar geniet ik van. Zeker als ik met de juiste producten, klanten een gevoel van vrijheid, comfort en stijl kan meegeven.” Vandaar urbans and indians: de mooiste producten voor avontuurlijk buiten zijn, snel thuisbezorgd.

urbans_and_indians_Sylvie_Smits5_logo_s.jpg

SEE YOU OUTSIDE FOR SOME CAMPFIRE CHIC & OUTDOOR ROCK 'N ROLL!

Facebook Twitter Pinterest You Tube