Facebook Twitter Pinterest You Tube
Bell tent

Bell tent


Mooi kamperen met een Bell Tent

De Bell tent is de utlieme droomtent voor iedereen die niet alleen van kamperen, maar ook van ruimte en stijl houdt. De Bell tent - ook wel saharatent genoemd - is in de negentiende eeuw ontwikkeld als een duurzame en praktische legertent. De belangrijkste vereisten waren destijds: 'snel op te zetten' en 'staan als een huis'. Deze twee grote voordelen heeft het Bell-tent-model nog steeds. De Bell tent snel en eenvoudig opgezet, zelfs als je geen ervaren kampeerder bent (bekijk de video). Het dikke canvas doek is ademend, wind - en waterdicht en geschikt voor elke weersomstandigheid. Met haar stijlvolle ronde vorm en natuurlijke uitstraling is deze katoenen tent letterlijk en figuurlijk een verademing tussen alle nylon tenten. Deze mooie tent is op ambachtelijke wijze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

bell tent 400
 
 
 


Heerlijk chillen
Met haar ronde vorm, de recht opstaande zijwanden en hoge nok, biedt de Bell tent je een gezellige en riante leef- en bergruimte. Door de hoogte van de centrale paal, staat de Bell tent ook bekend als een hoge tent. Met een nokhoogte van 2,5 tot 3 meter is de Bell tent een ruim onderkomen waarin je makkelijk kunt rondlopen. De Bell tenten zijn dan ook zeer geliefd bij een brede schare fans: gezinnen met kinderen, liefhebbers van natuurlijk kamperen én hippe festivalgangers. De Bell tenten van urbans and indians worden gemaakt door Canvas Camp. Het canvas-katoen van de Canvas Camp Bell tent staat bekend om zijn ademende karakter, waardoor het nooit klam of benauwd wordt in de tent. Is het erg warm weer? Dan kun je de zijwanden van de modellen Ultimate en PRO losritsen van het grondzeil en oprollen voor een luchtig briesje. Zo creëer je in een handomdraai een overdekte slaap- of loungeplek!

bell tent 500
 
 
 

bell tentclassic bell tent

Stylish touch
De Bell tent biedt met haar prachtige vorm, comfortabele nokhoogte en relaxte atmosfeer de ultieme plek om heerlijk te slapen of relaxen. Wil je wat meer privacy als je gaat slapen? Geen probleem, je kunt supersnel een apart slaapvertrek realiseren door de speciale binnentent in te hangen.

bell tent kopen
 
 
 
bell binnententbinnentent bell
 
 
 
 
 
 


Verschillende modellen

Overweeg je zo'n mooie Bell tent te kopen, dan kun je kiezen uit 6 modellen. Het verschil zit hem in de diameter (4 of 5m), de nokhoogte (2,5 of 3 m) en de wijze waarop het grondzeil met de tent verbonden is (vast of afritsbaar). Ook zijn er verschillende modellen binnententen beschikbaar voor de Bell tent. Meer weten over de verschillende modellen Bell tent? Klik hier. Meer weten over slaapruimte? Bekijk dan onze pagina over slaapplaatsen in de diverse modellen Bell tent.

bell tent opzettenbell tent detail
sibley 500sibley 400
 
 
 
 
 
 


Ben je echt een glamping-fan? Dan kun je je tent een extra stylish touch geven, door hem aan te kleden met mooie accessoires zoals lekkere zachte plofkussens, kleurrijke kleden en lage tafeltjes of natuurlijk met een Bell tent kandelaar met echte kaarsjes.

bell tent inrichten
 
 
 

tent kandelaarsibley 500 pro

glamping
 
 
 


--> Bekijk hier de instructievideo over het opzetten van een Belll tent.

--> Meer informatie over het aantal slaapplaatsen in de diverse modellen Bell tent.

Bell tent kopen?

--> Naar de katoenen Bell tenten van urbans and indians.

--> Lees reviews van onze klanten over de Bell tenten.

Facebook Twitter Pinterest You Tube