Facebook Twitter Pinterest You Tube

Outdooroven XL

buitenkeuken


 • voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis!
 • Vaste bezorgkosten NL €7,25
 • Boven € 75,- gratis bezorgd
 • Gezien in + 300 bladen
 • 14 dagen zichttermijn

 
 • Outdooroven XL | buitenkeuken
 • Outdooroven XL | buitenkeuken

 

LET OP: onderstel niet inbegrepen

 


Met de Outdooroven XL kun je lekker vuurtjes stoken of buiten koken in je eigen achtertuin, het hele jaar door! De slimme Outdooroven XL combineert een gezellig open vuurtje met de functie van een oven en het maken van je eigen houtskool. Zo kun je samen pizza's, broodjes, worstjes, visjes, gegrilde groenten of marshmallows maken en ondertussen genieten van de warmte van het vuur. Kampvuur meets buitenkeuken, meets vuurkorf, meets rookoven, meets pizza-oven; de Outdooroven XL van Weltevree is het écht allemaal! Of het nou zomer of winter is, de Outdooroven XL is een feest voor buitenkoks, stadshouthakkers, pizza-freaks, kleine pyromaantjes, marshmallow-fans en andere gezelligheidsdieren.


de schoorsteenkap

Je kunt deze Outdooroven nog uitbreiden met een schoorsteenkap. Deze beschermt de ovenpijp van de Outdooroven van Weltevree tegen inregenen tijdens het stoken. Ook kun je  de kap zo plaatsen, dat het vuur geen last heeft van de wind.

pizzaschep (optioneel)

Voor de perfecte zelfgebakken Pizza Peperoni, Napoletana of Stravagante. En natuurlijk ook heel geschikt om broden, quiches en taarten mee van de steen of plaat te halen.

extra pijp (optioneel)

Deze extra meter pijp voor de Outdooroven past perfect in de meegeleverde pijp. Op deze manier verleng je de afvoerpijp om zo de rook hoger weg te leiden.

Bekijk hier 't filmpje van de Weltevree Indian Summer!

De Outdooroven XL heeft een stoere, industriële uitstraling en is gemaakt van 3 mm dik Cortenstaal. Dit materiaal krijgt in de buitenlucht door oxidatie een karakteristiek verroest uiterlijk. De geoxideerde toplaag beschermt het onderliggende staal tegen verder roesten. De Outdooroven kan het hele jaar buiten blijven en heeft geen verdere bescherming nodig. Is de oven heet, dan kleurt het staal donkerder, is hij koud, dan is hij lichter van kleur.

In de Outdooroven kun je roosteren, grillen, bakken, roken en stoven, het hele jaar door. Wat dacht je van gegrilde lamskoteletjes met geroosterde knoflook? Zeebaars met gestoofde wortels? Of gekarameliseerde appels en peren met hangop? Je maakt het met de Outdooroven. Zo, in je eigen achtertuin! Chefkok Jeroen van Werven van restaurant Look in Arnhem over de Outdooroven: "Je moet ieder stuk gereedschap goed leren kennen om er mee te kunnen werken. Je moet er op kunnen vertrouwen. Bij deze oven is dat makkelijk. Je ziet wat je krijgt, de warmte wordt goed verdeeld, hij warmt snel op... Het is heel direct koken. Basic. Een oventje met pit."

Ben je enthousiast geraakt over de Outdooroven maar wil je eenvoudiger beginnen? Kijk dan eens naar de minder uitgebreide sets: Outdooroven - Basic, Outdooroven - Pizzaset, Outdooroven - Pizzaspecial Set of de Outdooroven - Masterchef Set.

Klik hier voor de lekkerste recepten die je met de Outdooroven kunt bereiden.

Bekijk hier het filmpje over hoe je de Outdooroven in gebruik neemt.

Urbans and indians is officieel dealer van Weltevree. Wil je meer informatie ontvangen over de Outdooroven XL? Neem dan contact met ons op via info@urbansandindians.com. Wij leggen je dan graag uit waarom we zo'n groot fan zijn van deze buitenkeuken en kampvuur ineen!

materiaal Corten® staal
formaat H195 X B96 X L45, zonder onderstel met pijp
gewicht 75kg
gebruik voor buiten roosteren, grillen, roken, bakken en stoven en vuurtje stoken in alle seizoenen. Kan het hele jaar buiten blijven staan.
extra info exclusief onderstel, deze accessoire is los te bestellen
ontwerp vanhoffontwerpen
merk Weltevree
 • voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis!
 • Vaste bezorgkosten NL €7,25
 • Boven € 75,- gratis bezorgd
 • Gezien in + 300 bladen
 • 14 dagen zichttermijn


Facebook Twitter Pinterest You Tube