Facebook Twitter Pinterest You Tube
Met de combi-set Wood Stove G3300 + GoGrill van Envirofit, kun je overal lekker buiten koken én barbecuen op houtvuur; snel, efficiënt en duurzaam.

Wood Stove G330 + BBQ

koken én BBQ-en op houtvuur


 • voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis!
 • Vaste bezorgkosten NL €7,25
 • Boven € 75,- gratis bezorgd
 • Gezien in + 300 bladen
 • 14 dagen zichttermijn

 
 • Wood Stove G3300 + BBQ | koken én BBQ-en op houtvuur
 • Wood Stove G3300 + BBQ | koken én BBQ-en op houtvuur
 • Wood Stove G3300 + BBQ | koken én BBQ-en op houtvuur
 • Wood Stove G3300 + BBQ | koken én BBQ-en op houtvuur
 • Wood Stove G3300 + BBQ | koken én BBQ-en op houtvuur
 • Wood Stove G3300 + BBQ | koken én BBQ-en op houtvuur

Met de combi-set Wood Stove G3300 + GoGrill van Envirofit, kun je overal lekker buiten koken én barbecuen op houtvuur; snel, efficiënt en duurzaam. Met de slimme GoGrill maak je in een handomdraai van de Wood Stove een BBQ. Nog nooit is het zo makkelijk geweest om met weinig hout te grillen of te barbecuen. Simpel in gebruik en besparend voor energie en milieu.

Het houtgestookte kooktoestel Wood Stove is een echte Smart Cooker: hij is zo ontworpen dat hij binnen één minuut al een hoge temperatuur bereikt en klaar is voor gebruik. En dat is niet alles: deze Wood Stove heeft een laag brandstofverbruik én een minimum aan schadelijke uitstoot.

De glanzende strakke vorm maakt de G3300 populair bij designliefhebbers. Bekijk hier de video. De G3300 is er in vrolijk oranje of in stijlvol zwart. Hou je meer van een robuuste vormgeving? Dan is de grotere Rocket Stove M5000 echt iets voor jou.

Onze Woodstove G3300 + GoGrill BBQ is getipt door Volkskrant Magazine. Net als de 4 delige emaille kookset.


lekker en snel koken op houtvuur 
In je tuin, op je balkon, in het park of op de camping maak je snel en eenvoudig de lekkerste maaltijden klaar met wat sprokkelhoutjes en dit houtgestookte kooktoestel. De Wood Stove is stabiel en toch licht van gewicht. Hij heeft een ingebouwd houtrekje en een dikke bodemsteen tegen warmte doorslag.

's werelds schoonste en efficiëntste houtgestookte kooktoestel
Envirofit investeert veel middelen in onderzoek naar efficient en duurzaam koken op houtvuur. Met de Rocket Stove M5000 ontwikkelden ze 's werelds schoonste en efficiëntste houtgestookte kooktoestel; compact, doordacht, hoge warmte opbrengst, efficiënt brandstofgebruik en een ultraschone verbranding.

Wat kan ik koken op de Wood StoveG3300 van Envirofit? 
Dit kooktoestel kun je in combinatie met elke pan gebruiken. Je kunt op de Wood Stove G3300 dus stoven, bakken, sudderen, wokken of grillen. Kleine hapjes voor een borrel of picknick, snelle eenpansgerechten voor op de camping of complete buiten-diners op het strand, met deze slimme Wood Stove maak je het allemaal. Laat die gezellige zomeravonden met vrienden en familie dus maar komen! 

Hoe gebruik ik de Wood Stove G3300?
Koken op de Wood Stove MG3300 is heel eenvoudig. Zet het kooktoestel zo neer dat de vuurkamer van de wind af staat. Sprokkel wat kleine droge houtjes of takjes en maak de Wood Stove hier mee aan. Je kunt ook een handige  firestarter van nauurlijke materialen gebruiken. Daarna schuif je een paar grotere takjes in de vuurkamer. Binnen een minuut is de Wood Stove al klaar om op te koken. De takjes branden alleen aan het uiteinde in de vuurkamer. Je schuift ze stukje voor stukje de vuurkamer in, zodat het vuurtje 'voeding' blijft hebben. Vanwege de efficienten warmte-opbrengst, heb je maar weinig hout nodig. De warmte van het vuur, bepaal je heel eenvoudig met de hoeveelheid houtjes die je in de Wood Stove legt. Weinig houtjes; lagere temperatuur, meer houtjes; hogere temperatuur. Klaar met koken? Laat de takjes gewoon opbranden en geniet nog even van je vuurtje. De Wood Stove G 3300 is goed te gebruiken in combinatie met de popcornpan, de Dutch Oven (klik hier voor Dutch Oven recepten), een grillplaat, wok of een andere pan.

Welke brandstof kan ik gebruiken in de Wood Stove?
Sprokkelhoutjes, takjes of afvalhoutjes zijn de ideale brandstof voor de Wood Stove G3300. Zachte houtsoorten, zoals wilg, populier en naaldhout branden sneller, minder intens, minder lang en kunnen meer spatten. Harde loofboom-houtsoorten als eiken, beuk en es, hebben een hoge hitte-afgifte, langere brandduur en spatten minder. De laatsten zijn de allerbeste soorten om te gebruiken. Gebruik altijd droog, dood hout.

Wat maakt deze Wood Stove zo uniek?
De Wood Stove G3300 is het meest efficiënte, snelle, heetste en schoonste houtgestookte kooktoestel van de nieuwe generatie rocket stoves. Het brandstof-verbruik is zo laag, omdat bij de Wood Stove alleen het uiteinde van het hout brandt. Dit in tegenstelling tot open vuur; hier brandt vaak meteen de hele tak op en wordt de warmte niet efficiënt gebruikt. De speciaal vormgegeven rand en verbrandingsruimte zorgen ervoor dat de schadelijke gassen worden teruggeleid naar het vuur, zodat dit een bijna volledige verbranding heeft. In cijfers: de Wood Stove G 3300  reduceert gassen en schadelijke rook tot 80% en het verbruik van hout tot 60%. Bovendien wordt de kooktijd met 50% versneld. Het kooktoestel is door Envirofit voorzien van een gepatenteerd hittebestendig binnenwerk. Hierdoor heeft de Wood Stove G 3300 ondanks de hoge temperaturen, een langere levensduur. 

Waarom is ENVIROFIT leidend in ontwikkeling?

Het Amerikaanse Envirofit richt zich op het ontwikkelen en produceren kook-producten met een lage milieu belasting. Door jarenlange ervaring in onderzoek, productontwikkeling en duurzame kookprojecten, slaagden ze er in om de meest zuinige, efficiënte en duurzame kook- en barbecuesystemen te ontwikkelen. Zo ontwikkelden ze een eigen metaallegering voor de verbrandingskamers van alle Envirofit stoves die de beste prestaties levert voor een duurzame en schone verbranding en bovendien een lange levensduur heeft.

De GoGrill bestaat uit 4 onderdelen;

1 - deksel met houten handvat en temperatuur regelaars

2- gietijzeren rooster

3- vlam diffuser (speciaal voor de Rocket Stove M5000 en Wood Stove G3300)

4- universele opzetrand met uitsparingen voor de 3 types stoves

kleur zwart, oranje
formaat G3300: 28 cm hoog, diameter: 26 cm / Gogrill diameter: 31 cm
gewicht 5,2 + 2,4 kg = 7,6 kg
gebruik voor buiten, brandstof: sprokkelhoutjes
technische details snel, eficiënt en duurzaam: reduceert houtgebruik tot 60%, schadelijke gassen en rook tot 80%, en versnelt de kooktijd met 50%
merk Envirofit
 • voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis!
 • Vaste bezorgkosten NL €7,25
 • Boven € 75,- gratis bezorgd
 • Gezien in + 300 bladen
 • 14 dagen zichttermijn


Facebook Twitter Pinterest You Tube