Facebook Twitter Pinterest You Tube
De Wood Stove G3300 is er in zwart, maar ook in vrolijk oranje. Met de GoGrill maak je in een handomdraai van de Wood Stove een barbecue. Super efficiënt!

Wood Stove G3300 zwart

buiten koken op een houtvuurtje


 • voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis!
 • Vaste bezorgkosten NL €7,25
 • Boven € 75,- gratis bezorgd
 • Gezien in + 300 bladen
 • 14 dagen zichttermijn

 
 • Wood Stove G3300 zwart | buiten koken op een houtvuurtje
 • Wood Stove G3300 zwart | buiten koken op een houtvuurtje
 • Wood Stove G3300 zwart | buiten koken op een houtvuurtje

Wood Stove G3300

Met de Wood Stove G3300 van Envirofit kun je overal lekker buiten koken op houtvuur; snel, efficiënt en duurzaam. De glanzende strakke vorm maakt de G3300 populair bij designliefhebbers. Bekijk hier de video. De G3300 is er in zwart, maar ook in vrolijk oranje. Hou je meer van een robuuste vormgeving? Dan is de grotere Rocket Stove M5000 echt iets voor jou.

Het houtgestookte kooktoestel Wood Stove is een echte Smart Cooker: hij is zo ontworpen dat hij binnen één minuut al een hoge temperatuur bereikt en klaar is voor gebruik. En dat is niet alles: deze Wood Stove heeft een laag brandstofverbruik én een minimum aan schadelijke uitstoot.

Voor de Wood Stove is de speciale GoGrill ontwikkelt waarmee je in een handomdraai van de stove een BBQ maakt. Nog nooit was grillen en barbecuen zo eenvoudig en efficiënt. In je tuin, op je balkon, aan de waterkant, op het strand of de camping, waar je maar wilt.

De Wood Stove G3300 is ook verkrijgbaar in oranje.


lekker en snel koken op houtvuur 
In je tuin, op je balkon, in het park of op de camping maak je snel en eenvoudig de lekkerste maaltijden klaar met wat sprokkelhoutjes en dit houtgestookte kooktoestel. De Wood Stove is stabiel en toch licht van gewicht. Hij heeft een ingebouwd houtrekje en een dikke bodemsteen tegen warmte doorslag. De handgrepen zijn ingebouwd en bieden de mogelijkheid om de Wood Stove te verplaatsen ook als deze warm is of brandt. Handig als de wind draait. Door de compaqte maatvoering kun je de Wood Stove heel makkelijk overal mee naar toe nemen, zelfs op de fiets. Zo is een maaltijd bereiden op een houtvuurtje op elke plek te realiseren.

's werelds schoonste en efficiëntste houtgestookte kooktoestel
Envirofit investeert veel middelen in onderzoek naar efficient en duurzaam koken op houtvuur. Met de Rocket Stove M5000 ontwikkelden ze 's werelds schoonste en efficiëntste houtgestookte kooktoestel; compact, doordacht, hoge warmte opbrengst, efficiënt brandstofgebruik en een ultraschone verbranding.

Wat kan ik koken op de Wood StoveG3300 van Envirofit? 
Dit kooktoestel kun je in combinatie met elke pan gebruiken. Je kunt op de Wood Stove G3300 dus stoven, bakken, sudderen, wokken of grillen. Kleine hapjes voor een borrel of picknick, snelle eenpansgerechten voor op de camping of complete buiten-diners op het strand, met deze slimme Wood Stove maak je het allemaal. Laat die gezellige zomeravonden met vrienden en familie dus maar komen! 

Hoe gebruik ik de Wood Stove G3300?
Koken op de Wood Stove MG3300 is heel eenvoudig. Zet het kooktoestel zo neer dat de vuurkamer van de wind af staat. Sprokkel wat kleine droge houtjes of takjes en maak de Wood Stove hier mee aan. Je kunt ook een handige  firestarter van nauurlijke materialen gebruiken. Daarna schuif je een paar grotere takjes in de vuurkamer. Binnen een minuut is de Wood Stove al klaar om op te koken. De takjes branden alleen aan het uiteinde in de vuurkamer. Je schuift ze stukje voor stukje de vuurkamer in, zodat het vuurtje 'voeding' blijft hebben. Vanwege de efficienten warmte-opbrengst, heb je maar weinig hout nodig. De warmte van het vuur, bepaal je heel eenvoudig met de hoeveelheid houtjes die je in de Wood Stove legt. Weinig houtjes; lagere temperatuur, meer houtjes; hogere temperatuur. Klaar met koken? Laat de takjes gewoon opbranden en geniet nog even van je vuurtje. De Wood Stove G 3300 is goed te gebruiken in combinatie met de popcornpan, de Dutch Oven (klik hier voor Dutch Oven recepten), een grillplaat, wok of een andere pan.

Welke brandstof kan ik gebruiken in de Wood Stove?
Sprokkelhoutjes, takjes of afvalhoutjes zijn de ideale brandstof voor de Wood Stove G3300. Zachte houtsoorten, zoals wilg, populier en naaldhout branden sneller, minder intens, minder lang en kunnen meer spatten. Harde loofboom-houtsoorten als eiken, beuk en es, hebben een hoge hitte-afgifte, langere brandduur en spatten minder. De laatsten zijn de allerbeste soorten om te gebruiken. Gebruik altijd droog, dood hout.

Wat maakt deze Wood Stove zo uniek?
De Wood Stove G3300 is het meest efficiënte, snelle, heetste en schoonste houtgestookte kooktoestel van de nieuwe generatie rocket stoves. Het brandstof-verbruik is zo laag, omdat bij de Wood Stove alleen het uiteinde van het hout brandt. Dit in tegenstelling tot open vuur; hier brandt vaak meteen de hele tak op en wordt de warmte niet efficiënt gebruikt. De speciaal vormgegeven rand en verbrandingsruimte zorgen ervoor dat de schadelijke gassen worden teruggeleid naar het vuur, zodat dit een bijna volledige verbranding heeft. In cijfers: de Wood Stove G 3300  reduceert gassen en schadelijke rook tot 80% en het verbruik van hout tot 60%. Bovendien wordt de kooktijd met 50% versneld. Het kooktoestel is door Envirofit voorzien van een gepatenteerd hittebestendig binnenwerk. Hierdoor heeft de Wood Stove G 3300 ondanks de hoge temperaturen, een langere levensduur. 

Waarom is ENVIROFIT leidend in ontwikkeling?

Het Amerikaanse Envirofit richt zich op het ontwikkelen en produceren kook-producten met een lage milieu belasting. Door jarenlange ervaring in onderzoek, productontwikkeling en duurzame kookprojecten, slaagden ze er in om de meest zuinige, efficiënte en duurzame kook- en barbecuesystemen te ontwikkelen. Zo ontwikkelden ze een eigen metaallegering voor de verbrandingskamers van alle Envirofit stoves die de beste prestaties levert voor een duurzame en schone verbranding en bovendien een lange levensduur heeft.

kleur zwart
formaat 28 cm hoog - doorsnede 26 cm
gewicht 5,2 kilo
gebruik voor buiten, brandstof: houtjes
extra info inclusief invoerrekje en handleiding
technische details snel, eficiënt en duurzaam: reduceert houtgebruik tot 60%, schadelijke gassen en rook tot 80%, en versnelt de kooktijd met 50%
ontwerp stabiel, veilig, lichtgewicht en duurzaam
merk Envirofit
 • voor 14.00u besteld, volgende werkdag in huis!
 • Vaste bezorgkosten NL €7,25
 • Boven € 75,- gratis bezorgd
 • Gezien in + 300 bladen
 • 14 dagen zichttermijn


Facebook Twitter Pinterest You Tube